jídelní lístky
-
oběd
-
večeře
-
degustace
-
vína
-
nápoje
oběd
31.3. – 4.4.
11:00 – 14:45
polévka
hlavní jídla
petržel, tatarka, zelný salát s pečenou řepou
šalotkový krambl
nakládaná rajčata, bazalka
hlávkový salát na kyselo se špekem
jablka, lískové ořechy
pepřová omáčka s koňakem, smažené gratinky, srdíčkový salát
dezert
štramberské ucho, čokoládová drobenka
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
večeře / víkendy
17:00 – 22:00 / celý den
předkrmy
vyzrálé máslo s telecím morkem a pohankovým misem se zeleným pepřem a semínky, řeřicha
balzamiko z dubové kádě
kopr, jablka, černý rybíz
papriková salsa, uzený olej, kváskový chléb
kačeří prso, foie gras, špek, játra, srdce, kyselé cibulky
kopr, zelí, zakyska, uzená majonéza
medvědí česnek, jarní cibule, sušený žloutek, pivní rohlík
cibulová marmeláda, žloutkový krém, okurek, jehličí, worcester
hlavní jídla
borovicové šišky
kedlubnové zelí, šalotkový krambl
farmářský salát s jablky a řapíkatým celerem
mrkvové pyré, umami krambl
jarní salát s ředkvičkami a kedlubnou, kyselé rajče
pepřová omáčka s koňakem, smažené gratinky, srdíčkový salát
dezert
štramberské ucho, čokoládová drobenka
ovčí brynza, ovčí oštěpek, kravská Gorgonzola
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
Degustační menu
pozdrav z kuchyně
degustační menu
vyzrálé máslo s telecím morkem a pohankovým misem
se zeleným pepřem a semínky, řeřicha
kopr, fenykl, zelí, zakysaná smetana
cibulová marmeláda, žloutkový krém, okurek, jehličí, worcester
kačeří prso, foie gras, špek, játra, srdce, kyselé cibulky
pepřová omáčka, smažené gratinky, srdíčkový salát
cena za osobu 1850 Kč
degustaci lze využít pouze na celý stůl
poslední objednávka od pondělí do soboty do 20:00
poslední objednávka v neděli do 19:00
děkujeme
párování piva a pálenky 585 Kč
párování vína 950 Kč
vína
0,75l / 0,15l
šumivá vína
bílá vína
červená vína
oranžové víno
růžové víno
dezertní vína
nápoje
pivo
naše infuzované destiláty
naše limonády
- dle sezónní nabídky