jídelní lístky
-
oběd
-
večeře
-
degustace
-
vína
-
nápoje
oběd
22.4. – 26.4.
11:00 – 15:00
polévka
kapání, hromada bylinek
hlavní jídla
křupavá a nakládaná cibule
tatarka, okurek, salát, rajče
citrón, kedlubna, ředkvička, fazolky, rajče, brambor, rybíz
okurkový salát se zakysanou smetanou a koprem
rozmarýnová omáčka, špenátový salát
pečená a nakládaná zelenina na másle, lanýžová omáčka
dezert
vanilková šlehačka s rumem
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
večeře / víkendy
17:00 – 22:00 / celý den
předkrmy
kváskový chléb, lískový oříšky
Kopr, Fenykl, Zelí, Zakyska
mléčný chléb, šalotky, houby na kyselo, rakytník
hlíva citronová, polnička topolová, korálovec ježatý, hřib pravý
kachní paštika, marmeláda ze spálených citrónů
cibulová marmeláda, lanýžová majonéza, žloutek, okurek, cibule, jehličí
hlavní jídla
Císařská majonéza, citrón, lískové ořechy, chlebová strouhanka
krupicový noky, fenykl, rybíz, jablko
terinka, srdíčko, jatýrka, stehno
máslové brambory s pažitkou, hlávkový salát na kyselo, chlebový krambl
kedlubnové zelí, čabajková omáčka, bylinková strouhanka
mandle, kedlubna, rybíz, jablka, srdíčkový salát
bramborové noky pečené na sádle
pečená a nakládaná zelenina na másle, lanýžová omáčka
dezert
vanilková šlehačka s rumem
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
Degustační menu
pozdrav z kuchyně
degustační menu
cibulová marmeláda, lanýžová majonéza, žloutek, okurek, cibule, jehličí
mandle, kedlubna, rybíz, jablka, srdíčkový salát
cena za osobu 1850 Kč
degustaci lze využít pouze na celý stůl
poslední objednávka do 20:00
děkujeme
párování piva a pálenky 585 Kč
párování vína 950 Kč
vína
0,75l / 0,15l
šumivá vína
bílá vína
oranžové víno
růžové víno
červená vína
dezertní vína
nápoje
pivo
naše infuzované destiláty
naše limonády
- dle sezónní nabídky